El col·lectiu presenta la llista completa amb la presència de Joan Baldoví i la creença que «el poble ja ens veu com una alternativa seriosa»

Compromís per Calp ja ha presentat la llista electoral completa de cara a les eleccions municipals del maig. Ho va fer en un acte celebrat diumenge passat que va comptar amb la presència del diputat nacional i candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana, Joan Baldoví. Com ja se sabia, la candidatura valencianista està liderada per l’actual portaveu municipal, Ximo Perles, la regidora Mireia Ripoll i Carlos Ibáñez. Als següents llocs, del quatre al sis, apareixen ara Reme Tomás, Linda Herrada i Juan Carlos Sansano.

A l’acte, Baldoví va posar en valor «totes les persones que donen la cara pel projecte ja que la política local és la més dura, has de plantar cara a qualsevol problema». El col·lectiu es va sentir acompanyat per més d’un centenar de persones en un acte de caràcter informal celebrat a l’emblemàtic “Bar Calpe” de la ciutat del Penyal.

Llista completa de Compromís Calp

 1. Ximo Perles
 2. Mireia Ripoll
 3. Carlos Ibañez
 4. Reme Tomás
 5. Linda Herrada
 6. Juan Carlos Sansano
 7. Irene Rodriguez
 8. Dani Caballero
 9. Sergi Ripoll
 10. Sandra Miralles
 11. Xavier Ivars
 12. Anna Monjo
 13. Antonio Vicente Llongo
 14. Bernia Sanz
 15. Dani Tapia
 16. Ester Vila
 17. Pere Ivars
 18. Estefania Moll
 19. Sergio Tomas Carbonell
 20. Raquel Andres
 21. Carlos Ortín
 • S1. Jaume Fullana
 • S2. Maria Jose Garcia

El col·lectiu aposta per una llista «jove i alhora intergeneracional, diversa, i amb persones de molts diferents àmbits i sensibilitats». El candidat a l’alcaldia, Ximo Perles, va subratllar que «no podem estar més satisfets: no només de la llista que presentem, sinó del conjunt de l’equip que hem aconseguit formar. Compromís és un projecte totalment consolidat a Calp, i la gent s’acosta a nosaltres convençuts que som una alternativa seriosa per governar el poble».

Perles va afegir que «l’equip ho és tot, un candidat només pot ser candidat si en té una llista». Però “no només això, és que una única persona no pot arribar a tot, és materialment impossible, i treballar en equip, de manera horitzontal, és l’única garantia de poder tenir una visió més completa del municipi”. “Gràcies a totes i cadascuna de les persones de l’equip i el treball desenvolupat durant les darreres dues legislatures, ara estem preparats per governar Calp”, va concloure l’alcaldable d’aquesta força política.