A proposta de Ximo Perles es reservaran, en el calendari 2023-2024, horaris per a l’ús lliure i gratuït de la ciutadania de les instal·lacions esportives del municipi.

Ximo Perles (portaveu del govern) i Pere Moll (actual regidor d’esports)

L’Ajuntament de Calp promourà l’accés lliure i gratuït de la ciutadania, segons una sèrie d’horaris, a les instal·lacions esportives del municipi. Fins al moment, ocorria que els diferents clubs del municipi reservaven l’ús de pistes i pavellons per fer-ne ús i impartir les seues classes. En les pròximes setmanes, la regidoria d’esports compaginarà aquest ús dels clubs amb la reserva en una sèrie de franges horàries de diferents pistes per a la ciutadania.

La mesura té com a objectiu principal proporcionar a la ciutadania un accés gratuït i equitatiu a les instal·lacions esportives de qualitat, promovent la pràctica de l’esport i l’estil de vida saludable. Les instal·lacions estaran disponibles per a persones de totes les edats i nivells d’habilitat, brindant una oportunitat perquè tots puguen gaudir lliurement de la pràctica d’activitats esportives.

L’horari d’ús serà publicat properament a través dels canals oficials de l’Ajuntament. En paraules de Ximo Perles, “El govern de Calp s’enorgulleix de promoure polítiques que prioritzen el benestar i el desenvolupament de la societat. La reserva d’instal·lacions esportives és un exemple clar de com es poden prendre mesures concretes per garantir que l’esport estiga a l’abast de tothom, sense importar les seues circumstàncies personals o econòmiques”.