Compromís insisteix en la idea que és possible un govern de coalició estable, si es centra en el desenvolupament d’un programa concret, i assegura que el pròxim dia 20 parlarà de les claus d’aquest pròxim govern de progrés.

Ximo Perles, candidat de la coalició ecologista, es mostra optimista, i anima a la ciutadania a acudir el pròxim dia 20 al seu acte central de campanya on, explica, es compartirà amb la ciutadania les claus del pròxim govern: “Necessitem que la gent participe. A Calp passarà el que la majoria vullga que passe, i per a això necessitem que les persones s’involucren. Sé que pot haver altres plans millors per a un dissabte a la vesprada, però ens juguem el futur dels pròxims quatre anys i un xicotet esforç ara pot ajudar molt al fet que el pròxim 28 de maig siga Compromís qui lidere aquest govern d’esquerres”.

En l’acte, que se celebrarà al carrer Llibertat de Calp, a les 19.30, intervindran els quatre primers candidats: Reme Tomás, Carlos Ibáñez, Mireia Ripoll i Ximo Perles; així com el diputat autonòmic de Compromís, Josep Nadal.

Des de Compromís, indiquen: “en l’acte es parlarà de tot, sense tabús, i a més després de l’acte els candidats estaran oberts a respondre qualsevol pregunta que la ciutadania plantege, perquè es tracta d’això, d’estar al servei de la nostra gent”.